En grøn todelt bus

Bustur til Elvis Presley’s Graceland og Randers regnskov

På tur med PMF Fyn

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999-22-96-03
Tid: til
Sted: PMF Fyn, Grønløkkevej 16, Odense C
Målgruppe: Kun for medlemmer af PMF Fyn
Pris: 200

         
Ledige pladser 27
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Lørdag den 7. maj går busturen til Randers, hvor vi først skal besøge Memphis Mansion, Elvis Museet. Her får vi en guidet rundvisning. Det bliver bestemt ikke kedeligt at blive vist rundt i Elvis Museet. Her fortæller rundviseren om Elvis – manden og musikken – udvalgte museumsgenstande, og så er der altid lidt sjove anekdoter blandt de spændende historier. Du er selvfølgelig velkommen til at stille spørgsmål undervejs.

Elvis samlingen regnes for at være en af de 10 største i verden og er forsikret for 10 millioner kr. Effekterne bliver med jævne mellemrum skiftet ud med andre nye effekter, så der hele tiden er lidt nyt at se i museet.

Herefter spiser vi frokost på China Wok House.

Efter frokost går vi til Randers regnskov - et levende økosystem under konstant forandring, og der sker altid noget nyt.

Når du træder ind i Randers Regnskov, ledes tankerne hen på en eventyrlig verden med brusende vandfald, sagnomspundne tempelruiner fra en svunden tid og vilde dyr.

I den tropiske regnskov er der ikke noget, der hedder årstider – det er der heller ikke i Randers Regnskov. Året rundt er temperaturen mellem 22 og 30 grader, og luftfugtigheden tæt på 100 %. Den høje luftfugtighed og manglen på vind gør, at det tropiske klima ofte opleves varmere, end det reelt er. Det er derfor en god ide at være let påklædt, når du besøger Randers Regnskov. Overtøj kan låses inde i garderobeskab (koster en 2-krone).

For dem, der mere er til bytur, så ligger gågaden lige overfor Randers Regnskov.

Program:

Kl. 8.00 Bussen kører fra PMF Fyn, Grønløkkevej 16, Odense (kl. 8.45 opsamling ved Middelfart banegård).

Ca. kl. 10.15 Ankomst til Memphis Mansion, Elvis Museet.

Kl. 10.30 Rundvisning med guide.

Kl. 11.45 Bussen kører til restaurant China Wok House i Randers by

Kl. 12.00 Frokost - buffet i restaurant China Wok House

Kl. 13.00 Går vi til Randers Regnskov.

Kl. 13.15 ankomst til Randers Regnskov.

Kl. 16.00 Bussen kører hjemad med stop ved Middelfart banegård (Vi er i Odense ca. kl. 18.00)

Prisen inkluderer bus, morgenmad i bussen, besøg i Elvis Presley’s Graceland med guidet omvisning, frokost med 1 genstand, besøg i Randers Regnskov – og selvfølgelig god service hele dagen.

Da vi har et begrænset antal pladser, foregår tilmeldingen efter først til mølle-princippet. Du skal tilmelde dig på vores hjemmeside.

Du vil få nærmere info om betalingen, når du har tilmeldt dig, men du er først endelig tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling.

Tilmeldingen er bindende og kan ikke videregives til andre. Ved afbud gives deltagergebyret ikke retur.