Informationsmøde om den nye efterløn

Hvis du betaler til efterlønnen og er født i 1954 eller senere, medfører den nye efterlønsreform væsentlige ændringer i dine rettigheder og muligheder for efterløn.

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: PMF afdeling 1, Buddinge Hovedgade 205, 2860 Søborg
Målgruppe: PMF's medlemmer
Pris: Gratis
Tilmeldingsfrist: 8. marts 2012 Tilmeld dig her

For at sikre at PMF’s medlemmer er klar over de økonomiske konsekvenser af reformen, herunder konsekvenserne ved at udtræde af efterlønsordningen, afholdes der informationsmøde i afdelingen.

Reformen indebærer blandt andet senere og kortere efterlønsret, større modregning for pensioner, men også mulighed for at komme ud af ordningen med udbetalingen af dit efterlønsbidrag skattefrit i en begrænset periode (2. april til 1. oktober 2012).

Du skal altså til at vælge mellem et skattefrit engangsbeløb, eller om du vil fortsætte med at betale til efterlønnen for at bevare rettigheder til efterløn, skattefri præmie med mere. Det kan du blive rustet til at tage stilling til på informationsmødet.

Kl. 17.00 til 17.30:  PMF serverer sandwich m/drikkevarer 
Kl. 17.30 til 19.00: A-kasseleder Ole Wibroe informerer om de rettigheder og muligheder, der er ved at forblive i efterlønsordningen og konsekvenserne ved at udtræde af efterlønsordningen. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
Kl. 19.00 til 20.30: Pensam orienterer om de pensionsmæssige konsekvenser ved den nye efterlønsordning. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.


 

Tilmeld dig på hjemmesiden
Det er vigtigt, at tilmeldingen foregår via hjemmesiden, da det forventes, at der vil være stor tilslutning, og derved sikrer vi, at ingen tilmeldinger går tabt.

Har du ingen adgang til internettet kan tilmelding foretages på 46 97 31 01. Husk at oplyse fulde navn og cpr.nummer.

Tilmelding kan foretages indtil 8. marts 2012.

Læs mere om den nye efterløn (tilbagetrækningsreformen)
» ak-samvirke.dk/efterloen

 

På vegne af PMF afd.1

Lene H. Schmidt Rønnow