Filmplakat Vildmænd

Medlems arrangement - "Vildmænd" AFLYST pga. Corona-restriktioner

Grundet de nye Corona-restriktioner er vi nødsaget til, endnu engang, at aflyse arrangementet. Vi arbejder på nuværende at finde et nyt tidspunkt og melder nyt ud så snart det er muligt.

VILDMÆND er en absurd komedie om en mand på desperat flugt fra hamsterhjulet. Efter filmen vil instruktør Thomas Daneskov og producer Lina Flint besvare spørgsmål. Du kan som medlem af FOA 1 tage 5 ledsagere med.

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999224802
Tid: til
Sted: Cinemaxx, Kalvebod Brygge 57, København V
Målgruppe: Medlemmer af FOA 1 med max 5 ledsagere per medlem.
Ledige pladser 100
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Nordisk Film Spring og Nordisk Film Distribution præsenterer Thomas Daneskovs nye danske komedie VILDMÆND, skrevet af Thomas Daneskov og Morten Pape. VILDMÆND er en absurd komedie om en mand på desperat flugt fra hamsterhjulet.

Handlingen

I VILDMÆND er Martin skredet fra det hele. Til Norge. For at bo i naturen og jage sin egen føde. Som en rigtig vildmand. Men da hashsmugleren Musa pludseligt dukker op nær hans lejr – blødende og forslået efter et biluheld – bliver Martins selvrealiseringsprojekt vendt på hovedet. Snart er det umage makkerpar på flugt gennem barske fjelde, med norsk politi, Musas rivaler og Martins intetanende hustru lige i hælene.

Stærkt cast

Nordisk Film Spring har med Rasmus Bjerg og Zaki Youssef sikret sig det mest umage par i dansk film i årevis. Rasmus Bjerg spiller den moderne mand Martin, der forsøger at afkoble sig fra civilisationen og finde sig selv i de norske fjelde. Blandt Rasmus Bjergs seneste præstationer skal bl.a. fremhæves hans kritikerroste og prisbelønnede præstation som John Mogensen i Ole Bornedals Så længe jeg lever. Musa bliver portrætteret af Zaki Youssef, der fik sin hovedrolledebut i Ulaa Salims omdiskuterede politiske thriller Danmarks Sønner og som også kan opleves i rollen som Assad i den femte Afdeling Q-film Marco effekten.

Rundt om det umage makkerpar ses også Sofie Gråbøl som Martins bekymrede hustru Anne samt Marco Ilsø og det komiske talent Jonas Bergen Rahmanzadeh som Musas to rivaler fra Danmark. Endelig får filmen et skud norsk kolorit af Bjørn Sundquist som den erfarne politibetjent Øyvind.

Unge prisvindere bag kameraet

VILDMÆND er instrueret af Thomas Daneskov, som ryddede bordet ved Ekko Shortlist Awards i 2014 med kortfilmen Ud, spring over, ind og modtog New Talent Grand Prix for spillefilmen Eliten ved CPH PIX i 2015. Siden har han lavet mockumentaryserien Joe Tech, og nu kaster han sig ud i sin største film til dato.

Thomas Daneskov har skrevet filmen sammen med Morten Pape, der har fået ubetinget ros for sine Amager-fortællinger – den selvbiografiske ’Planen’ og ’Guds bedste børn’, som modtog hhv. Bogforums debutantpris og DR Romanprisen. Pape er udover prisvindende romanforfatter uddannet fra den alternative filmskole ’Super16’. VILDMÆND markerer hans spillefilmsdebut.

Praktisk: 

-Billetterne bliver uddelt fra kl.16:30, af faglig sekretær Claus Windfeld

-Filmen starter kl.17

-Efter filmen, kl. 18.45-19.00 vil instruktør Thomas Daneskov og producer Lina Flint besvare spørgsmål