Bedre til kommunikation og IT på jobbet

Bedre til kommunikation og IT på jobbet – gratis opkvalificering til medlemmer af FOA 1

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Vilhelm Thomsens Alle 9, kælderen (indgang i gavlen)
2500 Valby
Målgruppe: FOA 1 medlemmer

Uanset hvad dit job er, så er kommunikation og IT efterhånden en uundgåelig del af hverdagen. Kravene til at dokumentere, skrive mails osv. stiger i takt med kravet om at være effektiv.

Det er ikke altid let at imødekomme det hele som medarbejder. Er man i en stilling, som man har været i, i mange år kan det virke overflødigt og til tider som spild af ressourcer, at skulle bruge sin sparsomme tid på at skrive ned hvad man foretager sig.

 

Det kan heldigvis blive nemmere, for der er hjælp at hente. FOA 1 tilbyder nemlig et forløb, som vi kalder ”Bedre til kommunikation og IT på jobbet”

Her kan du, som medlem af FOA 1, få styrket dit kendskab til IT, få bedre styr på din kommunikation og lære at skrive korte, korrekte mails, så du ikke bruger unødig tid på ting, der faktisk ikke er din kerneopgave.

 

Som deltager i dette gratis forløb får du:

·         Bedre styr på IT og din kommunikation

·         Tips og tricks til hvordan du skriver kort og korrekt

·         En nemmere hverdag, fordi du begrænser den tid du bruger, på ting der ikke er din kerneopgave

 

Vil du høre mere om forløbet eller sikre dig en af de 16 pladser, så ring til 36 39 00 20 eller skriv til thomas@aof.dk. Tilmeldingsfrist er d.10. oktober 2019.

 

Kurset ligger om mandagen fra kl.17.00 - kl.20.00 og løber over 15 mødegange. Med start i uge 43, mandag d.21/10-2019 og frem til og med mandag d.10/02-2020 (dog minus mandagene i uge 52 og 1).