Biograftur for medlemmer: Kollision

Kom gratis med FOA 1 til eksklusiv forpremiere på den nye dansk film "Kollision", med Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne.

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999194813
Tid: til
Sted: Cinemaxx, Kalvebod Brygge 57, København V
Ledige pladser 67
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

 

Det danske drama "Kollision" (se trailer her: https://youtu.be/H_JDWQnNOuImed Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne handler om parret Leo og Olivia, der gennemgår en barsk skilsmisse.

Parrets niårige datter Liv ender som kastebold mellem sin mor og far.

Filmen der er et bevægende drama, udforsker en familie der er i opløsning og kæmper for at træffe de rigtige beslutninger i forsøget på at finde mening og håb, når alting ramler. 

Avaz-brødrene Mehdi, Milad og Misam står bag det danske drama. Brødrene slog igennem i 2017, hvor de imod branchens forventninger finansierede deres debutfilm Mens vi lever udenom det etablerede støttesystem.

Ligesom i 'Mens vi lever' er også denne historie inspireret af virkelige begivenheder. Foruden Lie Kaas og Stenspil ses Sebastian Jessen i en stor rolle over for bl.a. Nicolas Bro og Rasmus Bjerg.

 

Tilmelding: FOA 1 medlemmer tilmelder sig gratis HER. Det er tilladt at tilmelde max 5 ledsagere per medlem. Disse er også gratis. 

Sted: Cinemaxx på Fisketorvet

Dato: Mandag den 21. oktober 2019

Tid: kl. 18.00. FOA 1 vil være til stede fra kl. 17.30, hvor billetter udleveres til forestillingen.

 

Vi håber på, at der kommer en fra filmen og præsenterer forestillingen.Men vi har endnu ingen aftale på plads i skrivende stund.