Vind en hyggelig adventskalendergave

I FOA Vestsjællands adventskalender kan afdelingens medlemmer hver uge op til jul vinde en hyggelig adventsgave, hvis der svares rigtigt på et spørgsmål om OK21.

Vær med i FOA Vestsjællands adventskalendergavekonkurrence, hvor afdelingens medlemmer i forbindelse med de fire søndage i advent kan svare på spørgsmål om OK21. Der er ingen tilmelding. Fagforeningen udsender alle fredage op til de fire søndage i advent en mail til alle medlemmer, som har oplyst fagforeningen om deres mail og ikke har frabedt sig den type henvendelser. Mailen giver selvfølgelig mulighed for, at man kan sige nej tak til flere adventskalendermails.

I hver af de 4 mails kan man se ugens adventskalendergave. Hver mail indeholder også et spørgsmål om OK21, og der vil være mulighed for at finde svaret med udgangspunkt i FOAs temaside om OK21, som er her.

Interesserede skal så maile deres svar til Lars på lamo@foa.dk inden den efterfølgende tirsdag kl. 12.

Blandt de rigtige svar trækker FOA Vestsjælland 3 vindere, én for hvert område, der alle får ugens adventsgave. Vinderne får direkte besked.

Første søndag i advent er 29. november, så interesserede skal holde øje med deres mail fredag d. 27. november, hvor FOA Vestsjælland udsender den første adventsmail.

Svaret på det første spørgsmål skal være sendt til Lars på lamo@foa.dk inden tirsdag d. 1. december kl. 12.