Medlemsmøde om mødet med borger med misbrugsproblematikker

Medlemsmøde om misbrug og mødet med borger med misbrugsproblematikker

Kom til spændende medlemsmøde i FOA om misbrug og mødet med borger med misbrugsproblematikker

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999-23-89-35
Tid: til
Sted: FOA Vestsjælland, Stenhusvej 35, Holbæk
Ledige pladser 37
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Arbejder du i hjemmeplejen, på plejecenter, bosted eller på sygehus eller andre steder hvor du i dit daglige virker møder borgere, brugere eller patienter med misbrug ?

Har du brug for at vide mere om hvordan du bedst muligt hjælper, støtter og drager omsorg for personer med psykiske problemstillinger ?
Mangler du faglige værktøjer til mødet med mennesker med substansmisbrug og psykisk sygdom ?
Vi har inviteret Claus Krantz von Schoubye som er tidligere afdelingsleder i socialpsykiatrien i Odsherred og som har en meget bred og dybdegående viden om netop denne målgruppe.
Claus vil have fokus på at bidrage med forståelse af kombinationen af psykisk sygdom og et samtidigt misbrug.

At bidrage med forståelser af hvordan psykisk sygdom og eventuelt samtidigt misbrug, kan påvirke opgaver man oplever i den "ikke specialiserede" pleje i borgerens eget hjem. Herunder også mulige tilgange til løsningen af disse.

Det drejers sig om borger i eget hjem, der får hjælp af den almindelige hjemmepleje, borger der kan have følgende problematikker  angst, skizofrene lidelser, visse personlighedsforstyrrelser og substans misbrug. Borgerne skal og får hjælp af en social og sundhedshjælper, en social og sundhedsassistent, en elev eller en ufaglært, som har store udfordringer med at give den hjælp som borgeren har brug for, derfor kom og hør om hvordan det kan gøres og få nogle værktøjer til at bruge i jeres hverdag og det arbejde som i går og udfører hos nogle borger.