Mindeord over Connie Geissler

Det var med dybfølt sorg, at FOA Vest modtog beskeden om Connie Geisslers død.

Hun arbejdede gennem mange år utrætteligt for FOAs interesser både fagligt og politisk. Connie Geissler mente, at et varmt hjerte og varme hænder skal være et kendetegn for vores medlemmer, men hun havde også et uovertruffent blik for, at det ikke er nok. Hun kæmpede altid for, at faglig viden og forståelse for andres adfærd skulle være en kerne-kompetence, så medlemmerne kan tage ansvar for borgernes liv. For Connie Geissler var ”faglighed” og ”kvalitet” altid nøgleord, når hun sad ved forhandlingsbordet og varetog FOAs interesser. Og hun formåede at kombinere det med sit politiske arbejde, hvor hun i flere omgange var medlem af Sundhed og Omsorgsudvalget for Socialdemokraterne.

Connie Geissler var aktiv som tillidsrepræsentant og blev valgt ind i Social-og Sundhedssektoren i FOA Esbjerg i 1998. Som formand for Social- og sundhedssektoren og de sidste år som afdelingsformand var Connie Geissler en ildsjæl, der brændte for sit arbejde. Når hun gik ind i en sag, så gjorde hun det 100 procent. Hun var en dygtig forhandler og ordentlig, oprigtig og ordholdende, som hun var, endte hun altid med at være på god fod med sine forhandlingspartnere uanset resultatet.

Connie Geissler var stærkt engageret i sit arbejde i FOA, og hun stoppede kun fordi FOAs love ikke tillod hende at forsætte arbejdet, da hun nåede folkepensionsalderen. I årene efter forsatte hun med at være politisk aktiv, og hun var en trofast partisoldat – hun var altid klar til at tage fat, og hun var aktiv til det sidste.

Vores tanker går til familien i denne svære tid.

Æret være Connie Geisslers minde.