Billetter til Givskud ZOO til en vild pris

Køb billetter til Givskud ZOO gennem FOA Varde. Du får billetterne til en vild pris.

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Givskud ZOO, Løveparkvej 3, 7323 Give
Målgruppe: Medlemmer af FOA Varde og deres familie/venner
Pris: 140 kr. for voksne og 65 kr. for børn

VIGTIG INFORMATION: 

Regeringens sommerpakke giver bla. billig adgang til Givskud Zoo i perioden 27. juni - 9. august 2020. Har du planer om at besøge Givskud i netop den periode, anbefaler vi, at du køber billetterne direkte hos Givskud Zoo, da det er det billigste for dig.

Fra 10. august er det stadig mest fordelagtigt at købe billetterne hos os. Husk at sæsonen løber helt frem til d. 25. oktober. 

Samfundet er lige så stille ved at åbne igen, og fredag 29. maj klokken 10.00 slår Givskud ZOO portene op til dyreparken.

Det betyder, at FOA Varde begynder salget af billetter til Givskud ZOO, så medlemmer kan få adgang til den vildt billige pris af 140 kr. for voksne og 65 kr. for børn (3 - 11 år) og få en hyggelig dag blandt løver, giraffer og elefanter.

På grund af Covid-19 og risikoen for smittespredning vil et besøg i Givskud være anderledes end normalt - læs om Covid-19 restriktioner i Givskud ZOO.

Salget af billetter vil ligeledes på grund af Covid-19 foregå anderledes end tidligere år.

Billetsalget foregår på følgende måde

Du skal ringe til FOA Varde på 75 21 01 00 (Tryk 2) eller sende en mail til varde@foa.dk og oplyse navn, fødselsdato antal billetter (voksne og børn) samt din emailadresse, hvis du ønsker billetterne tilsendt - Vi sender ikke billetter med posten.)

Du kan vælge at få dine billetter scannet, og så sender vi dem til dig på email. Vælger du denne løsning skal billetterne betales forud på mobilepay 83083 (angiv navn og fødselsdato). Du skal forvente en leveringstid på 1 - 2 dag, da vi først kan se din indbetaling næste hverdag.

Du kan også vælge at komme ind i afdelingen og hente de bestille billetter og betale med kort/kontanter.

 Vi beklager den nye salgsmetode, men vi prøver at mindste risikoen for smittespredning mest muligt, og vi håber på jeres forståelse.