Stiftende-Generalforsamling-Dagplejen-Kolding-Kommune

Info om arrangementet

Tid:
Sted: KUC, Ågade 27, 6000 Kolding.
Målgruppe: Dagplejer i Kolding Kommune

 Fagklub for medlemmer der er beskæftiget under dagplejens overenskomst i Kolding Kommune

Indbydelse til stiftende generalforsamling den 16.03.2023 fra kl. 18.30 – 20.00 på KUC, Ågade 27, Kolding.

Vi håber rigtig mange har lyst til at komme og være med til at opstarte denne fagklub. Der er ingen tilmelding man møder bare op 😊

Klubbens nøgleord: Vidensdeling og fagligt indhold samt socialt sammenhold

Hvad er Fagklubben?
Vi er en nystartet klub, der håber at få mange medlemmer der ønsker at dele viden og faglig sparring omkring det at være dagplejer, og alt det spændende der sker i vores job. Det vil vi gerne skabe et fællesskab omkring.
Hvilke arrangementer har vi forestillet os?
Vi tænker aktiviteter hvor vi videndeler alt hvad der er sket siden i forhold til arbejde og FOA samt kreative ideer og gode arbejdsvaner fra hverdagen. 
Vi vil gerne have flere sociale aktiviteter som foredrag, blomsterbinding, håndarbejde, svampeture og eventuelt en sommerfest eller en julefrokost.
Hvad er fordelene ved at være medlem af fagklubben?
Vi vil arbejde på at holde relevante arrangementer, så kom endelig med gode ideer hertil. Gode sparringsmuligheder og nye ideer til at gøre hverdagen sjovere. Sociale arrangementer hvor vi mødes på tværs af områder, dermed ”udvides” kredsen af kolleger.

Vi der var samlet og udarbejdede forslag til vedtægter håber på at se rigtig mange.  læs mere


Hilsen 
Helle Johansen, Anette Mathiesen, Majbritt Andreassen, Maj-Britt Jensen, Laila Hejlskov, Karen Kejlstrup, Charlotte Ohlsen og Stella Tinggaard