Julehygge 2017

Julehygge i Social- og sundhedssektoren atter en succes

Bestyrelsen havde valgt at afholde den ene aften til Ørum på Djursland og den anden i Randers.
Det er mange år siden FOA sidst har afholdt julehygge på Djursland, og sektorbestyrelsen var spændte på, om der var opbakning fra medlemmerne på Djursland, men det viste sig, at det var der.

Både i Randers og i Ørum var der fuldt hus. Vi havde sågar venteliste.

Stemningen var i top, masser af snak og hygge begge aftener.

Der kom medlemmer fra mange forskellige arbejdspladser, og det er rigtig fint at mødes på denne måde.

Julehygge Ørum Djurs 

Inge Rasmussen bød velkommen til en hyggelig aften, og vi startede med at synge en sang fra sanghæfterne, som var omdelt på bordene.

Traditionen tro stod ”menuen” på æbleskiver og gløgg til at starte på.
På de fint dækkede borde lå der grangrene og mandariner. Det duftede dejligt.

Bagefter kom der kaffe og slik på bordene, og så var der risalamande med mandelgaver. Der var 10 flotte chokolademandelgaver.

Så blev der sunget en ny julesang, og bagefter var der amerikansk lotteri - på ganske kort tid, var alle lodder solgt. Inge var opråber, og de 40 meget flotte og lækre gaver blev uddelt til de heldige vindere. Nogle borde var mere heldige end andre, og under lotteriet var der meget sjov og spas.

Gavebord2017 

Endnu engang blev der sunget en julesang, og Inge Rasmussen afsluttede aftenen med at sige tak til de fremmødte for en rigtig dejlig aften.

Det var virkelige to superdejlige julehygge-aftener i FOA regi, og vi er meget glade for den store tilslutning, og håber at det atter bliver en tradition at afholde den ene julehyggeaften på Djursland og den anden julehyggeaften i Randers.

Julehygge Randers 2017 

Stor tak fra sektorbestyrelsen til alle de fremmødte