Broken Connection v/Jens Arentzen

Som medlem af FOA Randers kan du komme til dette AOF foredrag for 85,00 (Normalpris 135,00)

Info om arrangementet

Tid:
Sted: VIA University College, Jens Otto Krags Plads 3, 8900 Randers C
Målgruppe: Medlemmer af FOA Randers
Pris: 85,00 kr. opkræves af AOF
Tilmeldingsfrist: Den 14. januar (hvis der er ledige pladser) Tilmeld dig her

Få sat tingene på hovedet, og indse hvordan vi langsomt, og uden at tænke over det, er kommet til at fordømme og skampåføre børn, unge, familiemedlemmer og medarbejdere, som får sygdomme, diagnoser og krav de ikke kan leve op til. Vi sender dem til psykolog, til psykiater, i specialklasser og i arbejdsprøvninger - de er forkerte, mangler viljestyrke og skal rettes op - og vi tænker slet ikke på, at vores børns ADHD, vores unges selvskade og medarbejdernes depressioner eller stres måske er tegn på et samfund, der har mistet kontakten til dét essentielle - ikke på manglende viljestyrke og modstandskraft - og at dét bliver man syg af.

Om Jens Arentzen:
Udover sine foredrag har Jens stor erfaring som underviser fra Filmskolen, Danmarks Radio og samtlige elevskoler i landet. Jens er skuespilleruddannet, og i den brede offentlighed er han nok mest kendt for sin rolle som Ulrik i ”Matador” samt i ”Én gang strømer”. Derudover er han medforfatter og instruktør til en lang række danske film som fx ”Flamberede Hjerter”, og har også lavet en del egne produktioner, bl.a. ”Blomsterfangen” og ”Solen er så rød mor”.
Jens Arentzen er, i kraft af sin baggrund og på grund af sit enorme nærvær, en af de førende formidlere inden for skuespilteknikker, kommunikation og nærvær. 

Om tilmelding
For at få din FOA rabat, skal du tilmelde dig her på siden. Du vil så modtage en opkrævning fra AOF på 85,00 kr. (så er din FOA rabat på 50,00 kr. fratrukket)

Der er mulighed for at invitere en ledsager med. Hvis du gør det, skal du skrive det i kommentarfeltet på tilmeldingsformularen.

Du kan se flere foredrag og arrangementer på AOFs hjemmeside - du skal være opmærksom på, at du kun kan få FOA rabat, hvis det fremgår af arrangementet.