foa info - nyhedsbrev til medlemmer

Nyhedsbrevet skal sikre, at medlemmer af FOA Randers får nyheder og informationer fra afdelingen.

foa info udsendes en gang om måneden på mail og den kortere produktionstid giver mulighed for, at vi hurtigt kan komme i kontakt med medlemmerne.

foa info er en blanding af nyheder, temaer og vigtige informationer. Der vil være faste rubrikker med formanden eller Politisk Ledelse i afdelingen, A-kassen og Pensionist- og efterlønsklubben. Samtidig vil arbejdspladsjubilæerne og medlemsarrangementerne også være en del af nyhedsbrevet.

Får du ikke nyhedsbrevet på mail?
Der kan være flere årsager, hvis nyhedsbrevet ikke kommer, men først og fremmest skal vi have din rigtige mailadresse. Hvis dine oplysninger er korrekte, så kontakt afdelingen, så kan vi hjælpe med at finde frem til årsagen, så du ikke går glip af informationer og medlemstilbud fra FOA Randers.

 

Gå ikke glip af medlemstilbud fra FOA Randers
Sig ja tak til medlemstilbud - Kommercielt samtykke

For at vi kan sende dig forskellige medlemstilbud, har vi brug for din accept til, at vi må sende dig information om FOAs medlemstilbud og rabatter f.eks. via e-mail og/eller sms.

Hvis du gerne vil modtage information om vores medlemstilbud og -rabatter herunder billetter til Djurs Sommerland og AOF arrangementer, skal du rette dine oplysninger på "Mit FOA" (du kan til enhver tid melde det fra igen)