Kom og hør om du er SeniorKlar

Mange siger farvel til jobbet og bliver pensionist uden at have gjort sig de store overvejelser om tilværelsen på folkepension. Nu kan du få mere viden om den svære overgang på et møde hos Faglige Seniorer.

Er du i arbejde og på vej på pension indenfor de nærmeste år?

Så er det måske ved at være tid til, at du skal overveje, hvad du vil de sidste år på arbejdsmarkedet – og hvordan du indretter din kommende tilværelse som pensionist.

Hvordan du gør, kan du høre mere om på et arrangement hos Faglige Seniorer

onsdag d. 10. januar 2024 klokken 17.00-19.00 i FOA Randers, Østergade 12. 8900 Randers

”Planlægning og afklaring er afgørende, hvis man vil stå stærkt i overgangen fra det aktive arbejdsliv til et seniorliv udenfor arbejdsmarkedet. Vi ved også, at de, der har en plan for livet som pensionist, får et bedre og mere lykkeligt otium. Derfor er det afgørende, at man er så afklaret som muligt, inden man skifter fra arbejdsliv til pensionist,” siger Inge-Lise Christensen.

En undersøgelse blandt 14.000 medlemmer i Faglige Seniorer viser, at hver tredje ikke har planlagt overgangen eller tilværelsen på pension. Derfor har Faglige Seniorer og den uddelende forening Østifterne taget initiativ til Seniorklar, der skal rådgive og udvikle værktøjer, der kan hjælpe seniorer med at forberede overgangen.
På mødet vil der være information om økonomi - herunder offentlige ydelser - men også om de mere bløde overvejelser om hvordan livet ændrer sig, når pensionstilværelsen starter.

Alle, der stadig er tilknyttet arbejdsmarkedet, kan deltage i arrangementet uanset hvilken fagforening, man er medlem af.

Arrangementet består af oplæg og workshop 2 x 45 minutter. Der serveres smørrebrød og en vand i pausen.

Tilmelding sker via dette link senest d. 1. januar.

Yderligere oplysninger hos Inge-Lise Christensen, formand for Faglige Seniorer Randers, tlf. 2342 8328