Folkemøde og FOA camp 2023

FOA Randers har modtaget et begejstret indlæg fra et medlem (Tina), der deltog i Folkemødet på Bornholm og FOA-Campen.
FOA Campen giver medlemmer og deres familier mulighed for at komme til Bornholm og opleve folkemødet med dets mange debatter og aktiviteter. FOA-campen skaber rammer for et FOA fællesskab både fagligt og socialt for medlemmer og deres familier på tværs af hele landet.

"FOA-medlemmer var inviteret til FOA-camp på Bornholm fra d. 11. juni - d. 18. juni 2023.

Campen er placeret i de smukkeste omgivelser på Sandvig familiecamping. Over 100 familier deltog i årets FOA-camp. Vejret var forrygende masser af sol og varme. Hvis du skulle have lyst til at se Bornholm sammen med familien, så er campen helt klart værd at deltage i - selve opholdet på Sandvig familiecamping var betalt af FOA.

Mandag morgen startede det med morgenmadsbuffet og livemusik ved Lie Moe også kendt fra utallige danske melodi grandprix. Tænk at høre dejlig live musik til morgenmaden. Den dejlige musik fortsatte ugen ud.

Onsdag aften var der caféaften med forbundsformand Mona Striib og næstformand Thomas Enghausen. De tog her hul på OK 24 og den højaktuelle rapport fra lønkomiteen, samt robusthedskommissionen.

På selve folkemødet kunne man opleve ca. 2000 forskellige stande og aktiviteter. Der var nok at fordybe sig i, lige fra IT-nørder med selvkørende lænestol, ateisternes oplæg om frihed, og oplæg om fremtidens klima-arkitektur, hvordan kommer byerne til at se ud i fremtiden, når der skal bygges klima-neutralt.

FOA, 3F og Pensam holdt fælles åbning og Morten Bryum fra 3F’s ungdom slog fast, at det var fantastisk, at FOA og 3F havde indbudt deres medlemmer til folkemødet, så det ikke kun er forbeholdt politikere og andre djøf’ere. Det er jo et folkemøde et møde for folket, så det er vel her man skal møde folket."

Tina deltog i bl.a. i debatter om psykiatri hos Danske Regioner, parterapi mellem fagbevægelsen og Statsminister Mette Frederiksen, Løvens hule med fokus på rekruttering i hjemmeplejen og meget andet.

"Jeg deltog i mange flere debatter under dagene på folkemødet, dog var disse nogle af dem, der gjorde indtryk og som jeg vil huske fra folkemødet 2023."

 

Læs hele Tinas historie fra Folkemødet