Fødselsdags fejring

Vi står på et fundament, som fremsynede fagforeningskolleger satte sig for at skabe i fællesskab. Et fundament, der ikke blot består af et flot hus og mursten, men også et fundament af foreningens medlemmer. For i bund og grund er det det enkelte medlems aktive tilvalg af foreningen, der tilsammen gør os til et stærkt fællesskab med et sundt fundament.

I går den 1. februar fejrede FOA Randers 30 års fødselsdag som den første FOA afdeling i landet.

Dagen blev fejret med fødselsdagskage, kaffe, flag og taler.

Afdelingsformand Lene Hartmann sagde i sin tale: ”gode mennesker med daværende afdelingsformand Allan Hørsted i spidsen ville være med til at bane vejen for det kommende fællesskab: ”Det er handling, der skaber udvikling og vi vil forme udviklingen”. Også i dag er udvikling en del af FOA Randers’ DNA – vi vil præge udviklingen og bidrage mest muligt til fællesskabet.”

I alle årene har vores Medlemshus været udgangspunktet for afdelingens arbejde. Medlemshuset blev skabt i et snævert samarbejde med Pen Sam og skaber en unik ramme om det faglige fællesskab, som Lene sagde:

”I dag står vi på et fundament, som fremsynede fagforeningskolleger satte sig for at skabe i fællesskab. Et fundament, der ikke blot består af et flot hus og mursten, men også et fundament af foreningens medlemmer. For i bund og grund er det det enkelte medlems aktive tilvalg af foreningen, der tilsammen gør os til et stærkt fællesskab med et sundt fundament.”

Når vi fejrer 30 års fødselsdag er det på sin plads også at takke de ildsjæle af tillidsfolk, der hver dag før en indsats på arbejdspladserne for deres kolleger og sammen med super dygtige medarbejdere her i huset hver dag yder ind i fællesskabet for FOA Randers.