Fest og farver på dagplejens dag

Den 10. maj kunne vi fejre Dagplejens Dag.
Det er en årlig tilbagevendende begivenhed som FOA har sat i verden, for at kunne synliggøre og fejre alle de gode dagplejere, som man ikke altid ser i bybilledet eller pressen.

I år havde dagplejerne i Hinnerup valgt at mødes på en plads midt i byen. Super Brugsen havde sponseret juice og vand til dagplejebørnene.
Bagergården Hinnerup havde også sponseret boller til alle børn.

Mere en 75 glade børn og 19 dagplejere havde sat hinanden i stævne for at synliggøre og fejre dagplejen.
Der blev spist, sunget og hygget – og de mange børn var ikke til at overse, da alle børn havde fået ens hat og t-shirt på.
Pludselig skar lyden af sirenen igennem luften og en brandbil dukkede op! Børn og voksne strømmede til for at se på den store brandbil – og havde man lyst, var der også mulighed for at komme op og sidde i brandbilen.

I Hammel blev dagen fejret sammen med de ældre på Plejecenter Solhøj, hvor der blev sunget og blæst sæbebobler.

Efterfølgende gik de 14 dagplejere og 60 børn en tur op igennem byen for at vise de flotte ballon-pyntede vogne og for også at vise frem, at vi er her og vi gør et kæmpe stykke arbejde for fremtiden små borgere.

Vi er ret meget i vælten lige for tiden efter den nye nationale undersøgelse er kommet frem, der viser svingende kvalitet i landets dagtilbud – og ja, der er nogle ting, vi kan blive klogere på og lære af - men så er der virkelig også mange ting vi gør virkelig, virkelig godt !

Dagplejens Dag er en festdag, hvor vi fejrer hinanden og børnene, samt det fællesskab vi formår at skabe mellem børn og voksne hver eneste dag.

 

Maria Kjær, FTR Dagplejen Favrskov