Book et møde med PenSam Bank og Forsikring

Book et personligt kundemøde med PenSam Bank og PenSam Forsikring her i FOA Randers
Som FOA-medlem får du adgang til FOA Fordele fra PenSam Forsikring og Bank. Det betyder, at du får rabatter og kunderådgivning, der lige netop er målrettet dine økonomiske behov. FOA-medlemmer sparer i gennemsnit 5.050 kr. årligt ved at skifte til PenSam Bank. Med PenSam Forsikring får du særlig FOA-pris på både indbo- og ulykkesforsikring udover de 10 % i rabat, som du får på dine øvrige forsikringer. Med FOA Fordele er der på den måde penge at spare for de fleste FOA medlemmer.

Book et møde:

Torsdag den 31. marts 2022 imellem kl. 9.00 og 17.00 har PenSam Bank og PenSam Forsikring tilbudt at give bankrådgivning og forsikringsrådgivning her i huset. Møderne afholdes særskilt.

Hvert møde varer 30 min. og du skal kun medbringe dit NemID.

  • Hvis du ønsker et møde med PenSam Bank, skal du booke et møde ved at sende en mail til lmmi@pensambank.dk 
  • Hvis du ønsker et møde med PenSam Forsikring, skal du sende en mail til hga@pensam.dk

Til begge møder skal du blot skrive følgende i mailen: dit navn, tlf. nr., hvad tid på dagen du ønsker et møde og i hvilken FOA-afdeling mødet afholdes.

Ønsker du et møde med både PenSam Bank og PenSam Forsikring, skriver du til en af ovenstående mailadresser og informerer os samtidig om, at du gerne vil booke møde med hhv. bank og forsikring.

Det er naturligvis helt GRATIS og uforpligtende at få et tilbud!

Du kan læse om Lis Hoffmanns møde med PenSam Bank i FOA Sydsjælland, som gav hende en besparelse på 23.000 kr. årligt her:

www.pensam.dk/lis

Du kan læse om Lone Petersen, der var skeptisk, da hun skiftede til PenSam Forsikring. Men da hun fik brug for PenSam Forsikring, blev hendes bekymringer blæst af vejen.  

www.pensam.dk/lone

 

Vi glæder os til at se dig til et kundemøde.

 

De bedste hilsner

PenSam Bank og PenSam Forsikring