Demokratiet lever

Det har været et par spændende måneder i demokratiets navn – først afdelingens generalforsamling i oktober og siden folketingsvalg den 1. november

Mona Striib og Helena Mikkelsen deltog i generalforsamlingen den 12. oktober og var med til at sætte gang i debatten. Der var mange emner på banen og mange gode indlæg fra deltagerne. Tak til alle der var med og var med til at gøre det til en super god aften i demokratiets tegn.

Folketingsvalget blev derimod lidt af en gyser, hvor intet var sikkert før den sidste stemme var talt.

Nu venter vi bare på resultatet af den helt store samarbejdsøvelse, hvor den kongelige undersøger skal finde grundlaget for en ny regering.

Som faglig organisation, der arbejder for medlemmerne på det samlede velfærdsområde, kan vi gøre os bekymringer for hvordan det ender, men lige meget hvordan konstellationen bliver, er det altid vores opgave at søge mest mulig indflydelse til gavn for jer som medlemmer.

Lokalt vil vi holde fokus på de politikere, der er valgt i vores lokalområde. Dem vil vi berige med vores perspektiver og de emner og opgaver, der optager jer i jeres hverdag.

 

Lene Hartmann, Afdelingsformand