1. maj i FOA Randers 2022
Stemningsbilleder fra en dejlig 1. maj

1. maj i fællesskabets tegn

Så blev det endeligt muligt at mødes og fejre 1. maj sammen. Det blev en hektisk, men dejlig dag for FOA Randers

For FOA Randers startede dagen med morgenkaffe i Grenaa. FH Djursland havde inviteret til rundstykker, taler og fællessang i Metals lokaler i Nygade. Her deltog afdelingsnæstformand Nana Højlund.

Da kaffen var drukket, gik turen videre til Syddjurs, hvor Mai Villadsen fra Enhedslisten var dagens hovedtaler.
Besøget i Syddjurs bød også på et gensyn med borgmester Michael Stegger Jensen, der så ud til at være kommet sig over tillidsrepræsentanternes besøg og deres anmodning fra 455 navngivne kolleger om lokale lønforhandlinger.

Læs om de ansatte i Syddjurs, der dukkede op med ønske om lokal lønforhandling

Mens næstformanden turnerede på Djursland, begyndte duften af bacon og varm kaffe at brede sig i Medlemshuset i Randers. Her var der inviteret til brunch og hyggeligt samvær.

Efter et par hyggelige timer med tale, sange og samvær gik alle med fanen i spidsen til den fælles FH folkefest på Tronholmen.

Her var afdelingsformand Lene Hartmann blandt talerne. FOA teltet var på plads og mange kom forbi for at få at hilse på og få en snak.

Alt i alt en rigtig dejlig dag, hvor vi mærkede fællesskabet og markerede, at der fortsat er kampe at kæmpe for gode og ordentlige forhold på arbejdsmarkedet.

 

Tak til alle jer, der dukkede op – vi gør det igen til næste år.