En verdenspremiere, nye love og kampagneuger

I sidste uge var vi vidner til en verdenspremiere, da afdelingens generalforsamling blev afholdt online. Selvom vi manglede det social samvær og nærværet af gode kolleger, så lykkedes det at skabe rum for demokratiet og medlemsindflydelsen.

Generalforsamlingen fastlagde de overordnede temaer, som afdelingen skal arbejde med i den kommende kongresperiode.

Nye afdelingslove
Desuden blev der vedtaget nye love for afdelingen. Afstemning om lovforslagene blev gennemført dagen efter generalforsamling blandt de stemmeberettigede, der deltog i Zoom-mødet.

De nye love blev enstemmigt vedtaget af generalforsamling og er lige nu til endelige godkendelse i Forbundet, som altid skal godkende afdelingernes love. Lovene bliver offentliggjort på www.foa.dk/randers, så snart de er endeligt godkendt.

Kampagneuger
Samtidig har Forbundet og FHs kampagneuger betydet særligt fokus på tillidsvalgte og synlighed, og når man ikke må besøge en arbejdsplads, så må vi gøre det næstbedste - vi kan aflevere en kampagnekasse til TR og/eller AMR.

Kampagnekasserne er fyldt med merchandise, flyers og bolsjer - alt sammen noget TR og AMR kan bruge i deres arbejde med at skabe synlighed omkring deres hverv og deres rolle som tillidsvalgt for kollegerne.

Vi har ikke mulighed for at komme forbi alle vores 294 TR og AMR.
For at være helt sikre på, at alt er foregået sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt, er der indgået præcise aftaler med de involverede tillidsfolk.

For alle medlemmer er der quiz på Facebook krydret med videoindslag fra nogle af de tillidsfolk vi har besøgt

Du kan se mere på FOA Randers facebook side: https://www.facebook.com/FOARanders/