Et sundt arbejdsliv


 

Pjece: Psykisk arbejdsmiljø - intro til værktøjer


Denne pjece giver arbejdspladserne på social og sundhedsområdet et overblik over værktøjer, der kan bruges til at løse, forebygge og styrke forskellige udfordringer i det psykiske arbejdsmiljø. Det overordnede mål har været at udarbejde nogle værktøjer, som arbejdspladserne selv kan bruge til at skabe et sundere arbejdsliv. Et vigtigt budskab for BAR SoSu er helhed og bredde i arbejdsmiljøet; Vi skal stræbe efter et bæredygtigt arbejde - både for den enkelte og for arbejdspladsen.
 

Målgruppe for værktøjerne

Værktøjerne er målrettet arbejdspladser, der har høj motivation for selv at gøre noget ved det psykiske arbejdsmiljø. Værktøjerne har et forebyggende sigte og er ikke beregnet til at "slukke brande" i det psykiske arbejdsmiljø.
Værktøjerne er udarbejdet, så I selv kan arbejde med dem på arbejdspladsen. I bør dog overveje, om det vil være til gavn at få bistand fra andre - såvel interne som eksterne konsulenter, der hjælper til i processen.
 
Du kan læse mere på www.etsundtliv.dk hvor du også kan download pjecen.
 
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte afdelingens arbejdsmiljøansvarlig Karen Sørensen på tlf. 4697 1917 eller på mail til faglig afdeling.