Kommende aktiviteter

Kursus- og Aktivitetsudvalget ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul!

 

Frem til mandag den 16. december vil det fortsat være muligt at købe billetter til årets Juletræsfest, som finder sted i Marienlystcentret fredag den 27. december kl. 15.00 -17.30.

Vi gør opmærksom på, at der ikke vil være salg af billetter ved døren.

 

Vi har det lidt som børnene, der ikke helt kan vente til det bliver tid til at åbne gaverne under træet. Derfor vil vi gerne tage forskud og præsentere de første arrangementer i 2020:

 

Årsskiftet er traditionelt tidspunktet, hvor vi gør op med gamle vaner og beslutter os for at blive en ny og bedre version af os selv.

Efter julen og med nytårsforsætterne i frisk erindring lægger vi derfor ud med et spændende foredrag om Sense – Slank med fornuft v/ klinisk diætist Lotte Noe tirsdag den 7. januar 2020 kl. 19.

 

Var du en af de mange tusinde danskere, der fulgte demensramte Bjørn og familien i DR-dokumentaren ”En stille forsvinden”?

FOA Odense kan torsdag den 16. januar 2020 kl. 19 invitere til foredrag med Julie Rubow, der som hustru til Bjørn kæmpede til det sidste for at give sin mand en værdig tilværelse.

  

OBS! Sidste frist for tilmelding til forårets kurser i Yoga, Rygtræning, Nakke- og skuldertræning samt Livsstilskursus er 5. januar 2020 – hvis der stadig er ledige pladser…


Læs mere om de forskellige aktiviteter her