Portræt af Martin Kreutzer

OBS! OBS! Flyttet til FOA Odense - Anti-inflammatorisk ernæring

Velsmurt - Spis dig fra inflammationspræget sygdom, overbelastningsskader og andre skavanker

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9998-22-2513
Tid: til
Sted: FOA Odense, Vesterbro 120, Odense C
Pris: Medlemmer kr. 75,- / ledsagere kr. 130,-

Dankort   Electron   JBC   Maestro   Mastercard   Visa
Ledige pladser 10
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

 

Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen - og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning.

Eller du får lavet et rutinemæssigt helbredstjek og kommer hjem med en advarsel om forhøjet sukkertal, kolesterol og andre tegn på alderstrykket.

Men lad nu være med at opgive dig selv, for du kan sætte tiden tilbage!

 

En overkommelig og målrettet indsats hver dag gør en verden til forskel for, om du kan blive ved med at leve det liv, du ønsker, i stedet for at lade dig begrænse.

 

Dine kostvaner har afgørende betydning for evnen til at slå inflammationen, som både koster på helbredet og hverdagens overskud, ned. Ved at spise de rigtige ting, stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre symptomerne. 

Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.

 

Gingeroler, omega-3-fedtsyrer, antioxidanter, probiotika....

Det skorter ikke på fremmede betegnelser, når grundpillerne i den anti-inflammatoriske kost, som er så værdifuld ved slidgigt, hjertekarsygdomme og talrige andre lidelser, langes over bordet.

Men hvad gemmer der sig bag ordene, og hvordan gør du, hvis du vil i gang med at lægge kosten om?

 

Det kan være svært at hitte ud af på egen hånd og derfor inviterer vi dig til et foredrag, hvor sløret løftes for madens magi, og hvor du får konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til et styrket immunforsvar gennem anti-inflammatorisk kost.

 

Med afsæt i sin aktuelle bog "Velsmurt" og tidligere bestsellere om anti-inflammatorisk kost vil Martin Kreutzer løfte sløret for madens magi, og give dig konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til et velfungerende immunforsvar. 

 

Foredraget berører også andre livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du får et hav af værktøjer at arbejde videre med.

 

Foredraget er arrangeret i samarbejde med AOF.