Portræt af Anne-Grethe Bjarup Riis

Foredrag: "I Guds Rige" med Anne-Grethe Bjarup Riis

Kom og hør Anne-Grethe Bjarup Riis fortælle om hvad et dødeligt sygt barn kan bringe frem i en familie

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9998-23-2511
Tid: til
Sted: FOA Odense, Vesterbro 120, Odense C
Pris: Medlemmer kr. 75,- / ledsagere kr. 150,-

Dankort   Electron   JBC   Maestro   Mastercard   Visa
Ledige pladser 21
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

 

Anne-Grethes liv forandrer sig fra godt fungerende til et sandt mareridt, da hendes otteårige søn bliver dødeligt syg.

De er fuldstændig afskåret fra omverdenen, da de er i isolation på Rigshospitalet. Skal hun være mor for sin cancersyge dreng med den umenneskelige viden om, at han kan dø. 

Fundamentet i hendes liv såsom ægteskab, familie og venner bliver sat på en hård prøve, og hun føler ikke at hendes bønner til Gud bliver hørt.

 

Menneskelige følelser som ensomhed, uretfærdighed og svigt fylder uendeligt meget hos Anne-Grethe. Hvilket får brudstykker fra en fortrængt barndom til at dukke op i hendes erindring. 

 

Bogen "I Guds Rige" følger den otteårige Anne-Grethe og hendes familie, som flytter fra det civiliserede Herning ud til de øde og spøgelsesagtige brunkulslejer i Søby i 70'ernes Midtjylland.

Mørke familiehemmeligheder trækkes frem i lyset og udspiller sig i et gudsforladt sted blandt forsømte skæbner, svineavl og kviksand, og åbenbarer at en ætsende forbandelse smitter ned gennem generationerne.

 

Fortællingen "I Guds Rige" handler om menneskelige relationer og om at søge ned i barndommens mørke fortrængninger og møde sig selv.

Foredraget og romanen er en stærk personlig beretning om liv og død, om skyld og svigt, og om at bevare et håb i den sværeste tid.

 

Foredraget er i samarbejde med AOF