Thomas Mateusiak

Foto: Annette Nyborg

FOA Nordsjælland sætter yderligere fokus på arbejdsmiljøet

FOA Nordsjælland sætter yderligere fokus på arbejdsmiljøet, og har derfor 1. oktober 2023 ansat Thomas Mateusiak som faglig konsulent.

”Jeg glæder mig rigtig meget til arbejdet i FOA Nordsjælland, og til at møde tillidsvalgte og medlemmer. Det bliver fantastisk at få lov til at bidrage i indsatsen med at højne arbejdsmiljøet, trivslen på arbejdspladserne og ikke mindst bidrage til at forebygge og nedbringe antallet af arbejdsskader på vores arbejdspladser.

I mit daglige virke vil arbejdet med arbejdsmiljø naturligvis fylde en del, men jeg vil også have et stort fokus på arbejdsskader, hvor jeg glæder mig til at blive kollega med Lisbet som har en kæmpe viden og erfaring på området.

Om mig selv kan jeg nævne, at jeg er 49 år gammel og kommer med ca. 30 års erfaring fra den offentlige sektor, hvor jeg har en bred viden og erfaring inden for personalepolitiske forhold. Jeg brænder for at kunne bidrage til et sundt og godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen, og har stor fokus og opmærksomhed på – det gælder såvel ledere som medarbejdere – at ”vi er fælles om vores arbejdsmiljø”.

Skulle I sidde inde med spørgsmål eller lignende, så er I altid velkomne til at kontakte mig på mail eller telefon 4697 3356."

God arbejdsmiljøuge til alle!