Ung i FOA – Mød Sarah Noesgaard

Ungetræf er for unge mellem 18-31 år og får elever og unge i marken.

Sarah Noesgaard 

Jeg hedder Sarah Olivia og er 23 år gammel. Jeg blev færdiguddannet social- og sundhedshjælper i august 2023. Jeg er spejderleder og frivillig brand i min fritid.

Jeg blev en del af FOA-ungdom i 2022, efter min forlovede havde været med på ungetræf 2022 og efter weekenden blev jeg en del af FOA-ungdom. En af mine grunde til jeg vil være en del af FOA-ungdom, er jeg gerne vil ud at kæmpe for vores elever og de unge ud i marken.

Jeg ankom fredag middag, for at gøre klar til at modtage 70 unge mennesker og lave goodiebags til dem. Sidst på eftermiddagen ankom de unge mennesker, hvor de blev sat i de grupper vi havde lavede til dem på forhånd, så der ikke stod nogle palle alene i verdenDet var noget vi havde taget med fra evalueringen sidste år, og det gjorde så meget for sammenholdet.

Aftenen startede med præsentation af FOA-ungdom og Vinni Jacobsen (elevansvarlig) og Thomas Brücker (næstformand for teknik og service og politiskansvarlig for FOA ungdom), hvor de fortalte hvad de laver i FOA.

lavede vi nogle ryste sammen lege og hyggede os. Lørdag morgen startede med morgenmad og morgengymnastik.

Så var der to workshops om unge og trivsel og ’Sig det højt gør det fagligt. Så havde vi et fællesoplæg, om Fagbevægelsen fremtid.

Lørdag aften var der ”uniformsfest med mad, musik og bar. En mega hyggelig aften og nye venskaber blev skabt.

Søndag kom der et festoplæg om unge om unge og engagement. Jeg vil anbefale unge og elever til at komme med i FOAs ungdomsarbejde, da de unge er fremtiden.  

 

Læs mere om FOA Ungdom og hvordan du kommer med i de unges fællesskab her.