Velfærdstalent 2023

Nu skal velfærdens talenter findes, og du kan hjælpe

Med ’Velfærdens Talent 100’ hylder PenSam og FOA for sjette år i træk landets største velfærdstalenter. Har du en kollega på 36 år eller derunder, der fortjener at blive hyldet, kan du indstille vedkommende.

De løber en ekstra mil for både kolleger og borgere. De løfter velfærden i Danmark både nu og i fremtiden. Og så har de det til fælles, at de alle er 36 år eller yngre. Velfærdens talenter skal hyldes, og du kan indstille én eller flere kandidater via linket længere nede i teksten. 

Der blev åbnet for indstillinger den første februar, og vinduet er åbent helt frem til den 5. april 2023. For at blive indstillet til hyldesten, kræver det, at man opfylder følgende kriterier:

  • Man arbejder inden for FOAs områder
  • Man er højst 36 år
  • Man fortjener at blive anerkendt

Indstilling sker via dette link

Når indstillingsfristen er udløbet den femte april, vil et dommerpanel, bestående af repræsentanter fra PenSam og FOA, gennemgå samtlige indstillinger, og her vil der blive lagt vægt på den skriftlige begrundelse for den nomineredes faglighed. 

Alle vindere bliver hyldet på Christiansborg den 24. maj 2023, hvor de modtager et diplom og et magasin med alle 100 talenter.