Social- og sundhedshjælper på 10 uger

Der er mange veje til uddannelse og i FOA er vi helt klar til at hjælpe dig med en løsning, som passer til dine uddannelsesønsker og dit arbejdsliv.

Tøv aldrig med at kontakte os i afdelingen, da vi kan være et vigtigt bindeled mellem dig og din arbejdsplads når det gælder uddannelse.

Vidste du fx at skolen SOSU H har mulighed for at sammensætte en AMU-forløb som gør dig, der arbejder som ufaglært klar til at tage uddannelsen til social- og sundhedshjælper på kun 10 uger.

Normalt vil du som erfaren ufaglært medarbejder på social- og sundhedsområdet (over 25 år + 2 års relevant erfaring) kunne tage en såkaldt EUV1 på 17 uger. Disse forløb kører SOSU H løbende med og med stor succes.

Men en anden måde at sammensætte sit uddannelsesforløb er altså at starte med en række AMU moduler, som fx kan tages henover et år, og så derefter tage selve uddannelsen til social- og sundhedshjælper på 10 uger. AMU modulerne er: ”Kvalitet i offentlige velfærdsydelser”, ”Samarbejde med pårørende”, ”Magt og omsorg”, ”Tidlig opsporing af sygdomstegn” og ”Arbejde med ældre i eget hjem”.

Kontakt evt. sektorformand Mette Linsaa, amnl@foa.dk hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med.