Lars Petersen

Foredrag - "Øjeblikket"

OBS OBS - Foredraget er flyttet til 5. april.2022

Hold 9999-22-54-04: 1 aften fra kl. 18:00 til kl. 21:00 den 5/4 (Deltagerantal: Maks. 50)

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999-22-54-11
Tid: til
Sted: FOA Nordsjælland, Frederiksværksgade 10, Hillerød
Målgruppe: Alle
Ledige pladser 35
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Når vi tænker tilbage på vores liv, så er det første vi husker ikke de gange, vi har stået i kø i et supermarked, lavet aftensmad til trætte børn eller de gange bussen er kørt for næsen af os.

Vi tænker på øjeblikkene i vores liv. De øjeblikke hvor der skete noget særligt for os, og som fik os til at føle noget specielt.

Det første barn, den bedste ven, første kone og måske endda også første skilsmisse. Det kan være når nogen fødes, når nogen dør, når vi lykkedes med noget betydningsfuldt for os, når noget vigtigt i vores liv går op for os.

Vores liv er fulde af disse øjeblikke, og det er dem vi husker først, når vi tænker tilbage på vores liv.

Hvorfor?

Fordi disse øjeblikke er særlig mættet med følelser og ofte nærvær. Disse øjeblikke har været afgørende i vores liv og er blandt de store valg, som vi har truffet.

Øjeblikket kan noget helt særligt, og det har en slags kraft, som vi kan tage med os og bruge i andre sammenhænge. Hvad der sker, og hvordan man gør? - det skal vi høre om her!

Lars Petersen er cand.mag. i psykologi og filosofi og er uddannet coach. Han har arbejdet med leder– og medarbejderudvikling i det offentlige og private erhvervsliv gennem en årrække, og har en lang række foredrag og kurser omkring udvikling bag sig.

Praktiske informationer: FOA Nordsjælland følger de til enhver tid gældende nationale restriktioner og anbefalinger ift. Corona.

Forplejning: Vi starter med en let anretning.