børn på græsplæne

Dialogmøder om fremtidens dagpleje - For alle


Dagplejen er et fantastisk dagtilbud til de børnefamilier, som ønsker et hjemligt pædagogisk tilbud til deres børn.

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999-24-54-09
Tid: til
Sted: FOA Nordsjælland, Frederiksværksgade 10, Hillerød
Målgruppe: Ledere, chefer, tillidsvalgte og politikere
Ledige pladser 45
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Vi mener, at der i fremtiden skal være et sådan tilbud, men også at vi sammen bør kigge på udviklingen af de særlige faglige miljøer og organiseringen af tilbuddet. Derfor inviterer FOA Nordsjælland til et fælles dialogmøde for tillidsvalgte, dagplejeledere, dagtilbudschefer og lokalpolitikere i Nordsjælland (Allerød, Hillerød, Hørsholm, Fredensborg, Gribskov og Rudersdal).

Vi har inviteret to oplægsholdere, som hver især vil komme med deres input til fremtidens dagpleje: 

Svend Besser (dagplejeleder) og Gitte Løv (teamleder) fra Odense dagpleje, som vil fortælle om den kulturforandring de har været med til at gennemføre: ”Vi er optaget af at sætte nye spændende tiltag i gang med små prøvehandlinger, men også i at forankre de handlinger, som vi oplever tilfører værdi og kvalitet til vores tilbud. Vi ønsker så få regler som overhovedet muligt - en tilgang som har kompliceret ledelsesdelen, men vi synes, at løsningerne bliver bedre.”

Birgit Stechmann, konsulent i FOA og forfatter til bogen ”Pædagogik i dagplejen”: ”Bogen giver dagplejere indblik i, hvordan tryghed, nærvær, omsorg, anerkendelse, støtte og udfordringer øger børns trivsel og udvikling i dagplejen. Men bogen handler også om, hvad det kræver af dagplejeren som person at være dagplejer.”

 

Vi starter med en sandwich.

 

Med venlig hilsen

Annegrethe Soelberg Thomsen, sektorformand pædagogisk sektor