Janus Klamer

Foto: Inge-Marie Krøier

Janus Klamer kandidat til to poster som faglig sekretær

Kandidat til ledig post som faglig sekretær og stiller op som modkandidat til Pia Mehlbye der i dag er faglig sekretær.

Jeg hedder Janus Klamer, jeg er 34 år og bor i Thisted sammen med min hustru og vores to døtre på 6 og 8 år.

Jeg arbejder på hospitalet i Thisted som portør. Jeg er uddannet portør i 2009 og har været organiseret i FOA siden jeg startede på hospitalet i september 2008. Jeg har 4 års erfaring som tillidsrepræsentant for portørerne i Thisted. Jeg har gennemført uddannelse som tillidsrepræsentant i FOA Nordjylland, og diverse kurser omkring MED igennem regionen. Jeg blev i 2020 valgt som repræsentant for faggruppenetværket for portører.

Jeg har længe gået med drømmen om at stille op som faglig sekretær, da jeg har den dybeste respekt for alle faggrupperne, der er organiseret i FOA. Jeg tror oprigtigt på, at jeg kan bidrage til et endnu stærkere fællesskab, fordi jeg brænder for sagen og arbejdet. Jeg har overvejet det i mange måneder, og jeg er kun blevet endnu mere sikker på, at jeg passer ind i den politiske ledelse.

I skal stemme på mig til generalforsamlingen fordi jeg er villig til at ofre al den energi og støtte, som alle medlemmerne fortjener. Uden FOAs faggrupper går landet i stå, og derfor skal der kæmpes for et fysisk- og psykisk arbejdsmiljø, der kan stå på mål med de ansvarsområder som vi bliver placeret i. Vi skal have en løn der kan matche kompetencerne, og vi skal have mulighed for at udfolde og forbedre vores kompetencer. Vi har så meget at være stolte af, og dermed også meget der skal beskyttes og kæmpes for!

Jeg har også alder der gør, at jeg kan forblive forkæmper for sagen de næste mange, mange år, hvis jeg får chancen.

Jeg håber, at du vil give mig chancen for at kæmpe for dig.

Med venlig hilsen

Janus Klamer, portør

Portørcentralen, Thisted


Skriv en kommentar på Facebook