Jubilarfest - hvad kan jeg forvente

I FOA Nordjylland har vi en smuk tradition med at fejre vores jubilarer. Disse festlige begivenheder finder sted både i Thisted og i Aalborg. Normalt holdes der to fester i Aalborg og én fest i Thisted.

Her er, hvad du kan forvente:

Fejring: Jubilarerne bliver fejret på fornem vis. Der vil være en festlig middag, hvor vi samles omkring et velsmagende måltid. Undervejs modtager jubilarerne en gave, og vores formand holder en tale.

Hyggelig aften: Vi opfordrer alle medlemmer til at møde op og deltage i denne hyggelige aften i din fagforening. Det er en fantastisk mulighed for at møde kolleger, udveksle historier og fejre hinanden.

Buffet og drikkevarer: Der vil være en lækker buffet med vin, øl, vand samt kaffe og kage. Vi ønsker at skabe en afslappet og festlig atmosfære, hvor alle kan nyde god mad og godt selskab.

Jubilæumsgave: Som en gestus for mange års medlemskab vil jubilarerne modtage en lille jubilæumsgave. Det er vores måde at takke jubilarer for trofasthed og engagement.

Tilmelding: Hvis du ønsker at deltage, skal du huske at tilmelde dig inden fristen. For Aalborg er tilmeldingsfristen den 18. september 2024, og for Thisted er det den 9. oktober 2024.

Vi ser frem til at fejre dig og alle vores andre dygtige jubilarer!

På repræsentantskabets vegne, Kristian Gaardsøe, formand

 

Lagt på den 11.04.2024

Senest redigeret den 18.04.2024 af Inge-Marie Krøier