Ejendomsservicetekniker

Ejendomsserviceteknikeren er en multihåndværker, der løser mange komplicerede opgaver på tværs af de traditionelle fag. Det giver en spændende hverdag med mange forskellige udfordringer.

Ejendomsserviceteknikeren har en central rolle i at få arbejdspladsen til at fungere og give brugerne de bedst mulige rammer og vejledning. De typiske arbejdspladser er skoler, rådhuse, biblioteker, plejehjem samt idræts- og svømmehaller.

Du kender bygningerne, fører tilsyn med dem og sørger for, at de nødvendige reparationer foretages enten af dig selv eller af håndværkere eller specialister udefra.

Ejendomsserviceteknikeren er arbejdspladsens miljøvogter nummer 1 og har ansvaret for indeklima, varme- og ventilationsanlæg. Samtidigt er du ansvarlig for energi, vand og varmeforbrug og sørger for at arbejdspladsen fungerer økonomisk og miljømæssigt korrekt.

Desuden skal du holde styr på budgetter til vedligeholdelse og fremtidigt ressourcebehov. Og endelig er du hver dag i kontakt med mange forskellige mennesker og faggrupper. 

 

Om ejendomsserviceteknikeruddannelsen

Læs om uddannelsen til ejendomsservicetekniker via AMU Nordjylland

Praktik og uddannelsesrådgivning på AMU Nordjylland

 

Find inspiration til kompetenceudvikling

www.amunordjylland.dk

Senest redigeret den 08.06.2021