Webinar - med debat om fremtidens sundhedsvæsen

Er du tillidsrepræsentant eller leder i social og sundhedssektoren, så er dette webinar noget for dig. Hør om FOAs sundhedsudspil og hvordan vi fremadrettet skal blande os i debatten om fremtidens sundhedsvæsen.

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Online via Teams
Målgruppe: Tillidsrepræsentanter og ledere i social og sundhedssektoren.
Ledige pladser 81
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

FOA kom den 10. marts med et nyt sundhedsudspil ”Sundhed i fællesskab"

 Hent sundhedsudspillet her 

FOA har med det blandet sig i debatten om fremtidens sundhedsvæsen som ifølge sektorformand Torben Hollmann skal have større fokus på det hele menneske.

Sektorformand Torben Hollmann og sektornæstformand Vinni Jakobsen vil gennemgå udspillet og indgå i en debat omkring det.

Vel mødt til det virtuelle møde og send gerne opfordringen videre til dine TR-kolleger og evt. andre ledere i FOA.


Praktiske informationer
Du vil via mail senest dagen før modtage et link til mødet, så du kan tilgå webinaret via din computer, Ipad eller telefon – møderummet åbner 15 min før, så man kan tjekke forbindelse

Webinaret er live og laves interaktivt med chat/spørgsmål fra dig der deltager.

Når du deltager i vores onlinemøde, vil du kunne se navnene på de øvrige deltagere i mødet. Da dette onlinetilbud alene tilbydes til vores medlemmer, vil det indirekte være muligt at udlede oplysning om dit fagforeningsmæssige tilhørsforhold, hvilket er en følsom personoplysning. Det er ikke muligt at deltage i onlinemødet, uden at dit navn bliver synligt for de øvrige mødedeltagere. Når du tilmelder dig mødet, giver du derfor samtidig samtykke til, at dit navn bliver synligt for de øvrige mødedeltagere. 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved blot at melde afbud til mødet. (link til afbud findes i kvittering)
Har du spørgsmål, så kontakt os gerne på 46 97 29 00.