Sprogstimulering af børn og børns sproglige udvikling 0-3 år

På kursusforløbet “Sprogstimulering af småbørn” bliver du klædt på med nødvendig teoretisk viden og praktiske ideer, som ruster dig til at planlægge sprogstimulationen i det daglige samvær med børnene og støtte og vejlede forældrene.

Mødet foregår digitalt via Microsoft Teams - læs mere om det praktiske her på siden. Er du i tvivl, så kontakt os i god tid før mødet.

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9745212405
Tid: til
Sted: Online via Teams
Målgruppe: FOA-medlemmer- fx børnepassere, dagplejere og personale i vuggestuer og børnehaver, der arbejder med de 0-3 åriges sprogtilegnelse.
Ledige pladser 34
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Bliv klogere på, hvordan børn stimuleres sprogligt

Kurset ledes af talepædagog Pia Høgh, som benytter sig af sin talepædagogiske viden om den tidlige sprogudvikling, sprogstimulerende aktiviteter, hjernens udvikling, leg og aktivitet til at understøtte dig til at stimulere og motivere børnene.

Derudover vejleder hun i, hvordan du udnytter dagligdagens situationer og aktiviteter til at understøtte børnenes sproglige udvikling bedst muligt.

Oplægsholder: Pia Høgh, talepædagog er uddannet talepædagog og master i IKT & Læring og har tidligere arbejdet på Taleinstituttet og Hjerneskadecenter Nordjylland. Her har jeg gennem næsten 20 år gjort erfaring med næsten alle felter indenfor det talepædagogiske område. 

Hjemmeside: https://talk2gether.dk/  


Praktiske informationer

Webinaret er live og laves interaktivt med chat/spørgsmål fra dig der deltager.

Kort inden mødet vil du modtage en personlig indkaldelse via mail, så du kan tilgå webinaret via din computer, Ipad eller telefon.

Tjek mere info om Microsoft Teams her på siden. 

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne på 46972900.