Webinar: Knæk motivationskoden

På alle arbejdspladser findes der medarbejdere som spreder negativ energi. Og hvad stiller du op, når du skal motivere en ”nej-siger”? Dårlig stemning spreder sig tre gange så hurtigt som god stemning, og kan være med til at forpeste arbejdsklimaet.

Deltag i webinaret og få styr på hvad styrket motivation kan indebære for din arbejdsplads.

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9501202421
Tid: til
Sted: Online via Teams
Målgruppe: Alle faglige medlemmer af FOA Nordjylland.
Ledige pladser 27
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Som leder eller kollega kan det være en stor styrke at have kendskab til effektive redskaber til motivation. På den måde kommer både teams og enkelte personer til at præstere bedre, og den gode stemning på arbejdspladsen bliver forøget.

Indhold

  • Hvad du kan gøre, hvis du har en kollega, der spreder negativ stemning i dit team
  • Hvad der skal til for at få alle med på ”A-holdet”
  • Mennesker skal motiveres forskelligt, derfor er det vigtigt at kende dit teams motivationsprofiler
  • De vigtigste spørgsmål du skal stille i forbindelse med motivation
  • De fire motivationsprofiler

Målgruppe
Webinaret er for dig, der gerne vil vide hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere eller dine kollegaer. Du kan både være leder eller på anden vis, være ansvarlig for trivsel i teamet/virksomheden og have brug for viden om, hvad der motiverer andre mennesker.

Varighed
Webinaret varer ca. 1 time.

Udbytte

  • Bliv introduceret til kurset og få styr på hvad styrket motivation kan indebære for din arbejdsplads
  • Professionel undervisning af kompetente undervisere
  • Vær i stand til at forbedre arbejdsmiljøet

Sådan deltager du
Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret. Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Underviser
Sagar Constantin, er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 17 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og konflikthåndtering. Hun er forfatter til fem bøger, hvoraf den ene er udgivet på fem sprog. Sagar har også erfaring som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1. Sagar har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi som gør, at deltagerne bliver motiverede. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.