AFLYST: Fra Børnehjem og Reality til et liv med ledelse og personlig udvikling

AFLYST PÅ GRUND AF FOR FÅ TILMELDTE

Hør Nikolaj fortælle om troen på gode mennesker og lysten til at leve et meningsfyldt liv!

Foredraget er et webinar og alle elever i hele Nordjylland kan deltage. Tilmeld dig allerede i dag og send opfordringen videre til dine medstuderende, så ingen af jer går glip af historien. Det er GRATIS for alle elever!

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9745212418
Tid: til
Sted: Online via Teams
Målgruppe: Alle elever som er tilknyttet STV-skolen.
Ledige pladser 50

Foredrag med inspiration og motivation 
Nikolaj vil fortælle om sin opvækst, hvor han boede alene med sin mor, og i perioder boede på børnehjem og var i pleje på grund af moderens alkoholproblemer.

I dag har Nikolaj en karriere som leder og ved siden af driver han egen virksomhed. Forinden havde han en fortid i et reality program - og det har indimellem gjort det vanskeligt for ham at blive taget seriøst. Du vil fx høre, at det ikke altid har været let at for forene fortiden med de nutidige ambitioner om at være leder og drive egen virksomhed.

Nikolaj vil gøre alt for at inspirere og motivere dig som elev - særligt i en tid med covid-19, hvor du sikkert er mærket af en vis corona-træthed? Nikolajs drivkraft og motivation kommer fra et brændende ønske om at se andre mennesker udvikle sig. 

Er du elev på en af de nordjyske SOSU-skoler kan du deltage - husk blot at tilmelde dig, så du modtager link til webinaret!

Vel mødt til webinar siger vi i FOA

  • FOA Nordjylland - telefon 4697 2900
  • FOA Skive - telefon 4697 2080
  • FOA Viborg - telefon 4697 3030


Praktiske informationer
Webinaret er live og laves interaktivt med chat/spørgsmål fra alle elever som deltager.

Kort inden mødet vil du modtage en personlig indkaldelse via mail, så du kan tilgå webinaret via din computer, Ipad eller telefon.

Tjek mere info om Microsoft Teams her på siden. 

Har du spørgsmål, så kontakt os gerne på 4697 2900.