Er du elev, så ta gratis i BIO med FOA

Som elev-medlem i én af de fire nordjyske FOA-afdelinger, har du nu en enestående mulighed for at komme GRATIS i biografen. Du kan booke en billet til dig selv OG 1 valgfri ledsager.

Der er et begrænset antal billetter. Tilmelding er derfor "først-til-mølle".

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999231404
Tid: til
Sted: Palads 123, Ørnevej 6 A, Frederikshavn
Målgruppe: Alle elever i FOA Nordjylland.
Pris: Gratis

         
Ledige pladser 73
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Ta' i biffen med FOA

(NB: når du tilmelder en ledsager, så får du først mulighed for dette, når du har klikket dig videre to gange i tilmeldingsprocessen) 
Bemærk at billetten udleveres 30 minutter før forestillingen. FOA er til stede i biografen (lige indenfor indgangen), hvor du får udleveret den/de reserverede billetter.

Jomfruer i rummet

Søndag den 19. februar - showstart kl. 14.30 (billetter udleveres kl. 14.00)

Om filmen: Gymnasietiden er ved at være ovre for den generte Gustav og hans bedste ven Buller. De to outsidere tænker på sex - og taler hele tiden om det. Gustav er håbløst forelsket i populære Barbara, som knap nok er klar over hans eksistens. Men drengenes liv ændres totalt, da et rumvæsen i skikkelse af en flot fyr ved navn Allan pludselig dumper ned fra himlen og flytter ind hos Gustav. Uden at kende til Allans plan om at overtage jorden ved at forplante sig med flest mulige, danner Gustav og Buller et særligt venskab med ham. Det går dog op for både Gustav, Buller og Allan, at sex handler om meget mere end forplantning, og dén sandhed ændrer deres verden for altid.

Læs mere om filmen her

Vel mødt siger de nordjyske FOA-afdelinger