Årsmøde for faggruppenetværk for værkstedsassistenter og -ledere

Kunne du godt tænke dig at møde flere kolleger med samme faglige interesser som dig? Eller savner du måske et forum, hvor du kan diskutere den nyeste politiske udvikling inden for dit fag? Så kan du tage aktivt del i faggruppenetværket for værkstedsassistenter og -ledere.

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9700212401
Tid: til
Sted: Virtuelt møde FOA Nordjylland
Målgruppe: Alle FOA Nordjyllands værkstedsassistenter og ledere som er faglige medlemmer.
Ledige pladser 96
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

Mødet vil foregå virtuelt på Teams – linket modtager du ved tilmeldingen. Læs mere og bliv klogere på Teams via links her på siden.

Om mødet
På mødet vil sektoransvarlig Jesper Hermansen holde oplæg om faggruppenetværket og hvad der rør sig i FOA Nordjylland. Formanden for den centrale sektor Torben Hollmann deltager og holder et oplæg om Covid-19 situationen i social- og sundhedssektoren. Der vil blive holdt valg til tovholdergruppen, som pt. består af:

 • Henriette Skat Nedergaard
 • Betina Hansen
 • Uffe Lillevang Hald
 • Runi Joensen

Der kan være op til 7 med i tovholdergruppen, det betyder 4 pladser i tovholdergruppen samt 3 ledige pladser som suppleant. Hvis man ønsker at stille op til valget kan man sende en mail til Dennis Hjelm på dehj@foa.dk  


Dagsorden:

 1. Velkomst v/ Jesper Hejlman Hermansen (FOA Nordjylland)
 2. Godkendelse af dagsorden
 3. Oplæg om social- og sundhedsområdet ift. COVID-19 v/ Torben Hollmann (FOA Forbund)
 4. Valg til faggruppenetværk
  1. Præsentation af kandidater. Ønsker du at stille op til tovholdergruppen i faggruppenetværket, kan du sende en mail til Dennis Hjelm på dehj@foa.dk. Det vil også være muligt at stille op på dagen. I forvejen sidder Henriette Skat Nedergaard, Betina Hansen, Uffe Lillevang Hald og Runi Joensen.
  2. Valg – Afstemning.
 5. Eventuelt