Kom og hør Melvin Kakoozas mor: Carolyne Kaddu Rasmussen den 26. september 2023

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9999234069
Tid: til
Sted: Aulum Fritidscenter, Markedspladsen 10, Aulum
Målgruppe: Alle FOA Midt- og Vestjyllands medlemmer
Pris: 50,00 som betales ved indgangen enten med MobilePay eller aftalte kontanter

Dankort   Electron   JBC   Maestro   Mastercard  
Ledige pladser 75
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

FOA Midt- og Vestjylland arrangerer et spændende og sprudlende foredrag med Carolyne Kaddu Rasmussen. Mange kender Carolyne som Melvin Kakoozas mor, der med sin fantastiske humor har taget rigtig mange med storm.

Foredraget hedder: ”Hovedet i himlen og fødderne på jorden”. Carolyne fortæller på sin humoristisk facon om sit møde med Danmark og dansk kultur og deler ud af sine mange oplevelser og erfaringer fra et spændende liv. Glæd dig til en underholdende aften i selskab med Carolyne - som taler 2 x 45 minutter inkl. spørgsmål fra tilhørerne - hvor hun fortæller om sit liv.

Carolyne Kaddu Rasmussen er født i Uganda, hvor hun i 1970 blev født ind i landets overklasse. Forældrene forventede, at Carolyne ville følge i sin fars fodspor og uddanne sig til læge. Hendes liv formede sig på ingen måde således.

Som meget ung mor og vildt forelsket i en politiker blev hun alvorlig berørt af den politiske situation i Uganda i starten af 1990’erne. Hendes mand måtte flygte ud af landet af politiske årsager. Mandens bror, der skulle hjælpe Carolyne, blev kort efter mandens flugt, selv slået ihjel – og Carolyne, som var højgravid med sit andet barn, undslap med nød og næppe.

Efterfølgende levede Carolyne i skjul hos familie og slægtninge et år, inden det lykkedes hende at blive genforenet med sin mand, som var flygtet til Danmark. Lykken blev dog kort, da hendes mand var knækket af både flugten og mødet med en ny kultur. Ægteskabet endte med en skilsmisse - ikke mindst af hensyn til børnenes trivsel. Og nu stod Carolyne alene tilbage med fire børn i et nyt land med et nyt sprog og en ny kultur. I dag har Carolyne fem børn og er gift med en dansk mand.
I foredraget ”Hovedet i himlen og fødderne på jorden” fortæller Carolyne varmt og ærligt om sit liv og de slag, der flere gange har ramt hende, vendt alt på hovedet for hende og har været ved at sende hende i gulvet – samt hvordan hun har vundet kampene.

Kun medlemmer af FOA Midt- og Vestjylland kan deltage.

FOA Midt- og Vestjylland er vært ved kaffe/the + kage og håber at se rigtig mange medlemmer i Aulum Fritidscenter. 

Hilsen Aktivitetsudvalget