Kom til fagforeningens generalforsamling tirsdag 3. maj kl. 17

Synes du, at kontingentet skal stige 15 kr. om måneden? - Og skal fagforeningen flytte fra KLS-Huset til et billigere sted for at spare kontingent-kr.?

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Brøndby Hallen
Målgruppe: Medlemmer
Tilmeldingsfrist: 26. april Tilmeld dig her

Hvis du kommer til medlemmernes årlige fællesmøde, generalforsamlingen tirsdag 3. maj kl. 17 i Brøndby Hallen, kan du også være med til at bestemme - om pensionisterne i Seniorklubben skal have ret til at deltage i fagforeningens generalforsamling og både kunne tale og stemme ?

Du kan også være heldig at vinde en af de otte trækplastre for at få flest mulige medlemmer til at deltage - nemlig 6 gavekort på 1.000 kr. eller af af 2 miniPC’ere til 3.000 kr.

Tilmelding til spisning
Kl. 16.00 er der spisning i salen, for de som tilmelder sig. Vil du deltage i spisningen, skal du tilmelde dig senest tirsdag 26. april ved at ringe til KLS, omstillingen på tlf. 46 97 15 00.

Du kan selvfølgelig godt deltage i generalforsamlingen, selv om du ikke deltager i spisningen.

For at kunne deltage skal du ved indgangen vise: Medlemskort, giroblanket, PBS-oversigt, PenSam-skade-kort eller evt. andet bevis for medlemskab.

KLS tilbyder, at du kan få passet børn, mens du deltager i generalforsamlingen. Oplys når du tilmelder dig, om vil have passet børn, og om de spiser med.

Busser og tog
- Bus-linierne kører næsten lige til døren: - 129, 135, 166 og 500S. Nærmeste S-tog stationer er Brøndby Strand, Brøndbyøster og Glostrup St.

Dagsordenen kan du se under Nyheder.