SOSU Sexolog Anett Trolle

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Kikko bar, Vendsysselvej 9, 4800 Nykøbing F
Målgruppe: Medlemmer af SOSU sektoren i FOA Guldborgsund.
Tilmeldingsfrist: Senest den 3. september 2013. Tilmeld dig her

FOA Guldborgsund

Social- og sundhedssektoren

 

Anett Trolle

  Sexolog og foredragsholder

Anett Trolle

10 september 2013 kl. 19

Kikko bar, Vendsysselvej 9, 4800 Nykøbing F

Ældre & Seksualitet

Da jeg i de sidste 7 år af mit liv har arbejdet meget med ældre mennesker, har jeg fået en kæmpe erfaring med alt det der rører sig i deres liv. Derfor har jeg valgt at specialisere mig inden for dette område og underviser blandt andet i ældres seksualitet på Joan Ørtings sexolog-skole, samt holder foredrag for ældre og personale på plejehjem.

Vi fødes alle som seksuelle væsener, men af en eller anden besynderlig årsag betragtes ældre over 65 år, som værende decideret aseksuelle, hvis man spørger den brede del af den danske befolkning.

Desværre er det også et gennemgående træk inden for sundhedssektoren, at ældres seksualitet ikke bliver betragtet som en faktor, der kan have væsentlig betydning for den enkeltes livskvalitet.

Jeg er af den holdning, at seksualitet er SÅ vigtig en bestanddel af det, at være menneske, og derfor vil jeg gerne være med til at sætte fokus på, at det kan lade sig gøre at bevare en sund seksualitet langt oppe i årene - samt at seksualitet ikke behøver inkludere sex, men at det også kan rumme mere følelsesmæssige aspekter som kærlighed, nærhed, venskab osv.  I mit foredrag vil jeg komme ind på de udfordringer der er netop for plejepersonalet og ældres seksualitet, og forsøge at komme med guidelines til hvordan det bedre kan tackles fremover.

Tilmelding til Gitte på Foa tlf. 46 97 17 50  mail: guldborgsund@foa.dk eller på vores hjemmeside: http://www.foa.dk/Afdelinger/FOA-Guldborgsund

Tilmelding er bindende og kan ske fra 20-08-2013 til og med d. 03-09-2013

Sektoren vil være vært med kaffe & kage.

 

 

Med venlig hilsen

Social- og sundhedssektorbestyrelsen

Lena Havsteen