BonBon Land

Billetter med rabat til BonBon-Land for FOA-Guldborgsunds medlemmer og deres familie.

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Bon-Bon Land
Målgruppe: Medlemmer af FOA og ægtefælle og børn.
Pris: 169,00 pr person.

 

Få den sjoveste sommer i BonBon-Land

 BonBon Land logo

Kom ind i afdelingen og køb billetter med rabat til BonBon-Land.

BonBon-Land byder på de perfekte rammer til den sjoveste dag med grin, hvin og en masse fælles oplevelser. I den sjove familie park er der masser af forlystelser hvor børn i alle aldre og voksne kan more sig sammen.
Køb billetter til kun 169 kr. pr. person. Vi har nu MobilePay

Du skal blot købe din billet hos FOA Guldborgsund. 

Billetten glæder til en valgfri åbningsdag i sæsonen 2022.

Kom og få den sjoveste sommerdag hos os i BonBon-Land. Vi fylder 30 år i år med nye oplevelser til både de store og de små. Vil du måske prøve at være cowboy? Så træd ind i vores lasergame-nyhed ”Prærie Expressen”, hvor du kan dyste mod din familie i at få flest point ved at skyde togrøvere i det vilde vesten. Du kan også gå ind i ”Slikkepinden”, hvor børnene nu kan prøve lav-selv-slikkepinde for 20 kr. i samarbejde med Møn Bolcher. Til de mindste kan man også prøve den nye Hundeprut Legeplads, hvor man kan kravle op i Henry og rutsje ud af ham igen.

I sommerferien (fra 9. juli til og med 7. august) vil man kunne opleve fødselsdagsshowet ”Tjuhej og tillykke, Henry” på Børnescenen, mens vi har trylleshow i BonBon-Byen på alle åbningsdage mellem 9. juli og 28. august. Du kan også være heldig at møde to af vores nye maskotter; Leonora Leofart og Søren Skildpadde – ligesom du måske også kan være heldige og møde Henry Hundeprut, Børger Bæver eller nogle af de andre populære BonBon-dyr.

Den sjove og grønne forlystelsespark byder som altid på masser af forlystelser til børn i alle aldre. Til de mindste er Leofarterne med flere nye biler, Ormen og Sprutten, mens de modige voksne og større børn kan prøve Danmarks vildeste Svend Svingarm, Hankatten eller Vildsvinet. På de grønne arealer kan I slå jer ned og holde en pause ved de mange bord-bænke sæt, eller I kan besøge vores spisesteder eller måske Isslottet. Slottet frister blandt andet med slushice, klassisk softice eller den nye vilde is; ”Vildsvinet”. Eller hele familien kan prøve nordens længste raftingbane sammen.

 

hvis du vil give dine børn den sjoveste sommer, så tag en tur i BonBon-Land i 2022. I BonBon-Land er alle kørende forlystelser gratis, når du først har betalt entreen. Børn under 90 cm er som altid gratis.

Velkommen til en skøn og sjov sommer i vores forlystelsespark – og husk, dine børn ville vælge BonBon-Land.

BonBon-Land har åben fra lørdag den 30. april 2022 og alle weekender frem til 19. juni, hvorefter der er åben alle dage frem til og med 7. august.

Parken lukker 2022-sæsonen den 30. oktober efter vores populære Halloween. Husk altid at tjekke åbningskalender på BonBon-Land hjemmeside her: https://www.bonbonland.dk/abningstider-og-priser/abningstider

Når du har købt billet, har du fri adgang til alle kørende forlystelser. 

Husk, at der er en ny spændende event i BonBon-Land hver weekend. Læs mere på www.bonbonland.dk

Det’ skide skægt i BonBon-Land. Vi ses!