Bakken 2019


Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Cementen (foran Nykøbing F Hallen)
Målgruppe: Medlemmer af Guldborgsund afdeling.
Pris: 100,- kr. for ægtefæller. - 200,- kr. for Turbånd til voksne
Tilmeldingsfrist: Billetterne kan først bestilles og udleveres fra torsdag den 23. maj 2019 og ikke før, og fordeles efter ”først til mølle princippet”

Har man fået lagt billetter til siden ligger de i max 8 dage og er de ikke blevet afhentet gives de videre.

Du er først tilmeldt når jeg har sendt en mail retur til dig at du er tilmeldt. HUSK Du kan ikke sende mail før den 23. maj 2019. Tilmeld dig her

Turen er gratis for afdelingens medlemmer og husstandens børn til og med 17 år og ikke alle andres børn - for eventuelle ægtefæller der ikke er medlem af afdelingen, opkræves kr. 100,- ved afhentning af billetter.

Vi har plads til 300 deltagere, og billetterne kan først bestilles og udleveres fra torsdag den 23. maj 2019 og ikke før, og fordeles efter ”først til mølle princippet”

Alle børn får udleveret et gratis "armbånd" som gælder hele dagen, til bakkens kørende forlystelser.

Voksne kan købe turpas til 200,- kr. (pris kommer senere) her i afdelingen når man henter billetter, så man ikke skal stå i kø for at købe på Bakken, samt man sparer penge. Afdelingen har nu MobilePay.

Får du lagt billetter til siden, ligger de i max 8 dage og er de ikke blevet afhentet gives de videre.

 

HUSK : Hvis du har afhentet billetter og bliver forhindret i at deltage, så kontakt afdelingen, da vi altid har mange på venteliste.