Pædagogisk Klub: Foredrag om udviklende øjeblikke med Rikke Yde Tordrup

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: FOA Frederikshavn, Constantiavej 35, 9900 Frederikshavn
Målgruppe: Medlemmer af pædagogisk Klub
Pris: Gratis for medlemmer af Pædagogisk Klub. Ledsagerpris kr. 250,-

Tilmeld dig via linket her

Humoristisk, inspirerende og lærerigt foredrag!

Pædagogisk Klub i FOA Frederikshavn inviterer nu til en inspirerende foredragsaften med Rikke Yde Tordrup under overskriften "Udviklende øjeblikke". Vi glæder os til en herlig aften i selskab med Rikke Yde, der er kendt for at levere foredrag, hvor humor og læring følges ad...

Uanset om du arbejder med børn, selv er forældre eller måske bedsteforældre, så kan du med garanti finde inspiration og gode tip om børns tilknytning og udvikling på denne aften. Hør om de små momenter i hverdagen, hvor vi som voksne kan gribe ”øjeblikket”, lær om ”øjenbrynsregulering” og hvad du kan gøre for at skabe grobund for flere udviklende øjeblikke.

Tid og sted
Vi mødes i FOA Frederikshavns lokaler (salen) den 26. oktober kl. 18.00. Her serveres der en let anretning samt vin/øl eller sodavand. Ca. kl. 19.00 byder vi Rikke Yde velkommen. Der serveres kaffe/te og lidt sødt under foredraget.

Tilmeldingsfristen er den 21. oktober.

Om Rikke Yde Tordrup:
Rikke er cand.psych. fra Århus Universitet (2001), autoriseret psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi. Ud over sin praksis har Rikke Yde Tordrup superviseret pædagoger, ergoterapeuter, sundhedsplejersker, lærere, misbrugsbehandlere, jurister, børnesagkyndige og socialrådgivere. Hun rådgiver også adoptanter, er foredragsholder om tilknytning, udviklingspsykologi og forældresamarbejde og er kendt som ekspert i DR2 programmet "Hvem passer vores børn ?".

Pris
Arrangementet er gratis for medlemmer af Pædagogisk Klub. Ønsker du at invitere én eller flere ledsagere med, er der mulighed for det. Ledsagerprisen er kr. 250,- pr. person.

Tilmeld dig via linket her

Bemærk dog, at ledsagere IKKE kan tilmeldes online. Ønsker du at tilmelde ledsager kan du kontakte FOA Frederikshavn på tlf. 46971170 eller sende en mail til rejo@foa.dk