Pædagogisk Klub: Foredrag med Karen-Marie Lillelund

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Scandic The Reef, Tordenskjoldsgade 14, 9900 Frederikshavn
Målgruppe: Medlemmer af pædagogisk Klub
Pris: Gratis for medlemmer af Pædagogisk Klub. Ledsagerpris kr. 350,-

Tilmeld dig via linket her (explore) eller tilmeld dig via linket her (Chrome)

Foredrag med Karen-Marie Lillelund inkl. spisning!

Pædagogisk Klub i FOA Frederikshavn inviterer nu til en sjov og humoristisk aften sammen med Karen-Marie Lillelund.

Hold Balancen - Nyd livet:
Livet er ikke en generalprøve med døden som premiere. Alligevel føles det indimellem som om vi bare ræser afsted i forsøget på at nå en eller anden mållinje og glemmer at nyde vejen derhen.

Inspireret af det har Karen-Marie Lillelund skrevet et nyt foredrag, som handler om at leve livet fuldt ud og sørge for at få lidt med af det hele: kærlighed, karriere, familie, sundhed, osv.

Der er ingen løftede pegefingre, kun underholdende inspiration og måske et venligt skub til både at leve og nyde livet, mens vi har det.

Tid og sted
Onsdag den 4. maj 2022 kl. 18.00 - 21.00 (dørene åbnes kl. 17.30) på Scandic The Reef i Frederikshavn, Tordenskjoldsgade 14, 9900 Frederikshavn. Vi starter i restaurant Calypso, hvor der fra kl. 18.00 serveres en lækker varm ret inkl. øl, vand eller vin. Efter middagen tjekkes der ind til foredrag i lokalet "Jamaica", hvor vi mødes med Karen-Marie Lillelund. Der er mulighed for at tage kaffe/the og lidt sødt med ind til foredraget. Der vil også være mulighed for at købe en øl/vand eller vin, hvis man ønsker det.

Tilmeldingsfristen er den 27. april 2022.

Om Karen-Marie Lillelund:
Født med et lyst sind og ind i en familie med overskud og tradition for både megen latter og historiefortælling. Sådan er det ikke alle, der har det og det var den erkendelse, der for mere end 20 år siden satte skub i min foredragskarriere. For selvom man ikke er opdraget med historiefortælling, humor og overskud, så kan det læres. Og det gør livet så meget lettere, når man har den slags værktøjer med på rejsen.

Du kan læse meget mere om Karen-Marie Lillelund på hendes officielle hjemmeside: www.karenmarielillelund.dk


Pris
Arrangementet er gratis for medlemmer af Pædagogisk Klub. Ønsker du at invitere én eller flere ledsagere med, er der mulighed for det. Ledsagerprisen er kr. 350,- pr. person.

Tilmeld dig via linket her (explore) eller tilmeld dig via linket her (Chrome)

Bemærk dog, at ledsagere IKKE kan tilmeldes online. Ønsker du at tilmelde ledsager kan du kontakte FOA Frederikshavn på tlf. 46971170. Prisen for ledsager(e) betales enten kontakt i FOA afdelingen eller via MobilePay.