Pædagogisk Klub: Daniel Rye - Min vej ud af mørket

Pædagogisk Klub inviterer: Kom og hør Daniel Rye fortælle om hans tid som gidsel og kampen om et normalt liv efter fangenskabet!

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Frederikshavn Gymnasium
Kærvej 1
9900Frederikshavn
Målgruppe: Medlemmer af pædagogisk klub (ledsager kan tilkøbes)
Pris: Gratis

Dette arrangement kræver medlemskab af Pædagogisk Klub

Tilmeld dig via linket her

Nu kan du komme til et spændende FOREDRAG med DANIEL RYE. Foredraget arrangeres i et samarbejde med Frederikshavn Teaterforening. Pædagogisk Klub har 100 pladser til dette arrangement. 

FOREDRAG MED DANIEL RYE - "MIN VEJ UD AF MØRKET"

TIRSDAG DEN 7. MAJ 2024 KL. 18:30 - Bemærk at indtjekning og udlevering af billetter sker fra kl. 17:30, hvor FOA er tilstede på Frederikshavn Gymnasium.

Pris
Arrangementet er gratis for medlemmer af Pædagogisk Klub. Ønsker du at invitere én eller flere ledsagere med, er der mulighed for det. Ledsagerprisen er kun kr. 100,- pr. person.

Bemærk dog, at ledsagere IKKE kan tilmeldes online. Ønsker du at tilmelde ledsager kan du kontakte FOA Frederikshavn på tlf. 46971170. Prisen for ledsager(e) betales enten kontant i FOA afdelingen eller via MobilePay til FOA Frederikshavn.

Om foredraget "Min vej ud af mørket"
I “Nærmest fri – Min vej ud af mørket” fortæller Daniel en universel historie om at forlige sig med sin fortid og fremtid. I bogen tager han læseren med på rejsen, fra han trådte ud i friheden efter 13 måneder som gidsel. Fra dette første skridt begyndte en ny overlevelseskamp, den universelle kamp for at finde sig til rette imellem den, man er, den andre ser, og den man gerne vil være.

Gang på gang har han troet, at han havde lagt fortiden bag sig, for så igen at blive revet tilbage. Til sidst konfronterede han sig selv og sin historie. Historien vil gribe dig om hjertet og sætter tanker i spil, men én ting er sikkert, du får et oplæg med tanke på hvordan kan man leve et beriget liv efter de oplevelser, mød Daniel og få svaret.

Du kan glæde dig.

​Link til tilmelding
:

https://tilmeldmig.dk/?9999241406

Har du problemer med linket eller ønsker du at tilmelde ledsager, kan FOA Frederikshavn kontaktes på telefon 46971170.