Pædagogisk Klub: Gratis biograftur, NATTEVAGTEN 2 inkl. spisning og drikke inden filmen - SHOWSTART KL 18:30 (spisning og billetudlevering fra kl. 17:30)

Kom gratis i biografen sammen med Pædagogisk Klub

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Palads Teatret Frederikshavn
Ørnevej 6A
9900 Frederikshavn
Målgruppe: Medlemmer af pædagogisk klub + 1 valgfri ledsager
Pris: Gratis

Dette arrangement kræver medlemskab af Pædagogisk Klub

Tilmeld dig via linket her

Vi er glade for vores samarbejde med Palads Teatret i Frederikshavn. Har du endnu ikke oplevet den fantastiske nye biograf, så er her en god mulighed. 

Som medlem af Pædagogisk Klub kan du nu komme GRATIS i biografen. Du kan booke en billet til dig selv OG 1 valgfri ledsager. Der er 100 billetter til filmen.

Bestillingen foregår via linket nederst. 

NATTEVAGTEN 2

FREDAG DEN 29. DECEMBER 2023 – INKL. SPISNING, ØL/VIN/VAND på balkonen før filmstart - SHOWSTART KL 18:30 (spisning og billetudlevering fra kl. 17.30)

Om filmen: Gyserfilmen 'Nattevagten - dæmoner går i arv' (Nattevagten 2) er en fortsættelse til den populære danske film Nattevagten fra 1994.

Det, der skete i kælderen på Retsmedicinsk Institut for knap 30 år siden er aldrig blevet glemt, og det er ikke tilfældigt, at Emma har taget jobbet som nattevagt samme sted. Hendes mor Kalinka kom sig aldrig over oplevelsen og begik selvmord da Emma var lille, og hendes far Martin lever i dag som en skygge af sig selv. 

Ole Bornedal står bag manuskript og instruerer fortsættelsen, som han også gjorde på den originale film, samt den amerikanske genindspilning fra 1997, Nightwatch.

Flere af den første films hovedroller vender tilbage, herunder Nikolaj Coster-Waldau, Kim Bodnia og Ulf Pilgaard, mens nye navne bl.a. tæller Fanny Bornedal som nattevagtens datter, Emma, Paprika Steen, Sonja Richter og Alex Høgh Andersen.

Link til tilmelding (bemærk, når du tilmelder en ledsager, så får du først mulighed for dette, når du har klikket dig videre to gange i tilmeldingsprocessen)

https://tilmeldmig.dk/?9999231416
 
Har du problemer med linket, kan du også ringe på telefon 46971170.