Pædagogisk Klub: Gratis biograftur, I WANNA DANCE WITH SOMEBODY - SHOWSTART KL 15:00

Kom gratis i biografen sammen med Pædagogisk Klub

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Palads Teatret (parkering og indgang via Rådhus Allé)
Ørnevej 6A
9900 Frederikshavn
Målgruppe: Medlemmer af pædagogisk klub + 1 valgfri ledsager
Pris: Gratis

Dette arrangement kræver medlemskab af Pædagogisk Klub

Vi er glade for at kunne præsentere et nyt samarbejde med Palads Teatret i Frederikshavn. Har du endnu ikke oplevet den fantastiske nye biograf, så er her en god mulighed. 

Som medlem af Pædagogisk Klub kan du nu komme GRATIS i biografen. Du kan booke en billet til dig selv OG 1 valgfri ledsager. Der er 50 billetter til filmen.

Bestillingen foregår via linket nederst. 

Bemærk at billetten udleveres 30 minutter før forestillingen. FOA Frederikshavn er til stede i biografen (lige indenfor indgangen), hvor du får udleveret den/de reserverede billetter.

I WANNA DANCE WITH SOMEBODY

LØRDAG DEN 14. JANUAR – SHOWSTART KL 15:00

Om filmen: Det biografiske drama 'I Wanna Dance With Somebody' fortæller historien om den verdenskendte sangerinde Whitney Houstons liv. Naomi Ackie, kendt fra Master of None og Star Wars: The Rise of Skywalker, kan ses i rollen som Whitney Houston, mens også Stanley Tucci og The Wire-skuespilleren Clarke Peters er at finde på rollelisten. Filmen er skrevet af Anthony McCarten, som også skrev den fænomenale Bohemian Rhapsody.

​Link til tilmelding (bemærk, når du tilmelder en ledsager, så får du først mulighed for dette, når du har klikket dig videre to gange i tilmeldingsprocessen):

https://tilmeldmig.dk/?9999231402

Har du problemer med linket, kan du også ringe på telefon 46971170.